Donatie

Écht een steentje bijdragen aan de BAZES? Naast het liken van ons Facebookaccount bestaat er de mogelijkheid om “Vriend van de Bazes” te worden! Door middel van een kleine gift van 10 of 25 euro wordt uw bedrijf, stichting, vereniging, club, dispuut, huis of commissie Vriend van de Bazes en steunt daarmee het goede doel. Uw logo of naam zal op de website worden vermeldt!

Zullen we vrienden worden? Twijfel niet en lever op deze laagdrempelige manier een bijdrage aan een goed doel!

Stap 1

Klik op het iDeal-logo van 10 of 25 euro en u kunt op een zeer gemakkelijke wijze de gift overmaken. Staat uw bank er niet tussen? Neemt u dan contact op met onze fiscus via fiscus@bazes.nl.

ideal 10                            ideal 25

Wilt u een bedrag vanuit het buitenland of een ander bedrag overmaken? Dan kunt u ook geld storten op de rekening NL97 RABO 0325 1936 22 met tenaamstelling Stichting BAZES.

Stap 2

Nadat de transactie is voltooid, dient u een email te sturen naar onze fiscus Gertjan van de Beek via fiscus@bazes.nl . Vermeldt daarbij uw rekeningnummer en de gewenste naam, of het gewenste logo waarmee u op de website wilt komen te staan. De gegevens zullen dan wordt gecheckt en binnen vijf werkdagen zal uw naam of logo op de website worden geplaatst! Voor eventuele onduidelijkheden en/of vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *