Het Programma

29 Januari – Lustrum Kick-off
Stichting BAZES zet zich inmiddels alweer 20 jaar in voor het goede doel! Om dit huidige lustrumjaar extra feestelijk in te duiken, en een extra steentje bij te dragen aan Stichting Evi, zal er op 29 januari een lustrum kick-off feest gegeven worden!

Tijdens deze koude en druilerige dagen kan iedereen wel een beetje zomer gebruiken. Er zal dan ook een zomers tintje aan het lustrum kick-off feest gegeven worden, met o.a. een zomerse cocktail kaart!

Het Lustrum kick-off feest zal plaatsvinden op 29 januari vanaf 22:30.
Locatie: Cleopatra A.S.G. te Kleine Pelsterstraat 5/5a

21 Maart – Veiling
Tijdens deze veiling zal er van alles voorbij komen om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Denk aan cadeaubonnen, ditjes en datjes, huis/tuin en keuken dingen, meet & greets etc. Kom gezellig langs met je vrienden, dispuuts- en clubgenoten en bied onder het genot van een drankje op de mooiste spullen, diensten en personen!

Dit jaar is de BAZES veiling op donderdag 21 maart vanaf 20:30.
Locatie: Bernleff F.J.J. te Tuinstraat 22.

25 April – Benefietconcert
Ter opwarming van de kroegentocht zal er een benefietconcert plaatsvinden.
Er zullen een aantal bands en dj’s komen spelen die voor een muzikale avond zullen zorgen. Wil jij weten welke bands en dj’s dit zijn? Hou dan het facebook evenement in de gaten. Het benefietconcert is ieder jaar toegankelijk voor IEDEREEN; ouderen, stadjers, studenten, jongeren. Dit muzikale festijn wil je toch niet missen?

Het benefietconcert zal plaatsvinden op donderdag 25 april vanaf 20:30.
Locatie: G.S.C. Vindicat Atque Polit aan de Grote Markt 27.

29 Mei – Open vereniging kroegentocht
Deze avond zal bestaan uit een kroegentocht, waarbij de zeven studentenverenigingen hun deuren openen voor alle studenten en genodigden; dé ultieme kans om een kijkje te nemen bij de verenigingen! In een gezamenlijke tocht kom je bij elke vereniging langs. Elke vereniging verhoogt de consumptieprijzen om op die manier geld op te halen voor het goede doel. Met deze kroegentocht beleef jij een fantastische nacht en steun je gelijk het goede doel.

5 Juni – Dagactiviteit
Hier volgt zo spoedig mogelijk meer informatie over!