Het Programma

Veiling                                                           22 maart
Tijdens deze veiling zal er van alles voorbij komen om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Denk aan cadeaubonnen, ditjes en datjes, huis/tuin en keuken dingen, meet & greats etc. Kom gezellig langs met je vrienden, dispuuts- en clubgenoten en bied onder het genot van een drankje op de mooiste spullen, diensten en personen! De veiling is zoals ieder jaar bij Bernlef aan de Tuinstraat 22.

Dit jaar is de BAZES veiling op donderdag 22 maart, 20.30 uur.

Benefietconcert                                        17 april
Ter opwarming van de kroegentocht zal er een benefietconcert plaatsvinden.
Er zullen een aantal bands en dj’s komen spelen die voor een muzikale avond zullen zorgen. Wil jij weten welke bands en dj’s dit zijn? Hou dan het facebook evenement in de gaten. Het benefietconcert is ieder jaar toegankelijk voor IEDEREEN; ouderen, stadjers, studenten, jongeren. Dit muzikale festijn wil je toch niet missen?

Het benefietconcert zal plaatsvinden op dinsdag 17 april, 21.30 uur.
Locatie: Albertus Magnus aan de Brugstraat 8.

 

Open vereniging kroegentocht           9 mei
Deze avond zal bestaan uit een kroegentocht, waarbij de zeven studentenverenigingen hun deuren openen voor alle studenten en genodigden; dé ultieme kans om een kijkje te nemen bij de verenigingen! In een gezamenlijke tocht kom je bij elke vereniging langs. Elke vereniging verhoogt de consumptieprijzen om op die manier geld op te halen voor het goede doel. Met deze kroegentocht beleef jij een fantastische nacht en steun je gelijk het goede doel.

De kroegentocht in 2018 is op woensdag 9 mei.

 

Sport en Spel middag                          23 mei
De sport- en spelmiddag is een speelfestijn voor alle basisschoolkinderen uit heel Groningen en omgeving. Op deze woensdagmiddag kunnen kinderen zich van 14:00 uur tot en met 17:00 uur vermaken op het sportveld bij V.V. Mamio.