Écht een steentje bijdragen aan de BAZES? Naast het liken van ons Facebook en Instagram account bestaat er de mogelijkheid om “Vriend van de Bazes” te worden! Door middel van een kleine gift naar keuze wordt uw bedrijf, stichting, vereniging, club, dispuut, huis of commissie Vriend van de Bazes en steunt daarmee het goede doel. Uw logo of naam zal op de website worden vermeldt!

Zullen we vrienden worden? Twijfel niet en lever op deze laagdrempelige manier een bijdrage aan een goed doel!

STAP 1

Vul hieronder de vereiste velden in en daaropvolgend het gewenste bedrag (€5,- is minimaal). Hiermee kunt u ook kiezen voor een eenmalig, maandelijks of jaarlijks bedrag.

Klik daarna op de betaalknop en u zult worden meegenomen in het betaalscherm. Staat uw bank er niet tussen? Neemt u dan contact op met onze fiscus via fiscus@bazes.nl.

 

STAP 2

Nadat de transactie is voltooid, dient u een email te sturen naar onze fiscus Sophie van Bergen via fiscus@bazes.nl . Vermeldt daarbij uw gewenste naam, of het gewenste logo waarmee u op de website wilt komen te staan. De gegevens zullen dan worden gecheckt en binnen vijf werkdagen zal uw naam of logo op de website worden geplaatst! Voor eventuele onduidelijkheden en/of vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.